Donderdagavond mocht Annick Germeys van het Jessa Ziekenhuis in Hasselt de award voor Management Assistant van het jaar in ontvangst nemen. Esther Stevens (Universiteit Hasselt – Tech Transfer Office), Katia Neven (SKF Logistics Services Belgium NV), Lidy Mondelaers (Provincie Limburg) en Vicky Van Moorsel (Kautex – Textron Benelux) grepen net naast de hoofdprijs.

Vorig jaar won Nathalie Gilson van Carglass. Zij mag dit jaar de scepter doorgeven aan Annick Germeys, management assistant van dr. Yves Breysem, algemeen directeur van het Jessa Ziekenhuis in Hasselt.

annick germeysDr. Breysem: “Annick staat in de organisatie gekend als een zeer gedreven, gemotiveerde en loyale Jessamedewerker. Zij werkt zeer proactief naar voorbereidingen van vergaderingen toe en is steeds op zoek om de werking van de dienst en van het directiecomité en de raad van bestuur te verbeteren. Zij werkt ook mee aan de organisatie van heel wat events en activiteiten en is binnen het Jessa Ziekenhuis verantwoordelijk voor het charity beleid en zet zich al 5 jaar enthousiast in als coördinator voor het ontwikkelingsproject dat het ziekenhuis onderneemt samen met de stad Hasselt in Marokko. Annick is een absolute meerwaarde voor onze organisatie en verdient deze prijs zeker en vast!”