podium snelste grotenDe Bedrijvenloop van VKW Limburg, een onderdeel van Genk Loopt, heeft afgelopen weekend zo’n 500 ondernemende Limburgers in beweging gezet. Bedoeling was om werknemers te stimuleren een gezonde levensstijl aan te nemen en, door de collectieve deelname, ook de teamspirit op de werkvloer te verbeteren.

Mission Completed, mocht organisator Gert Schreurs van VKW Limburg concluderen. “Net zoals Genk Loopt zelf, groeit ook onze Bedrijvenloop jaar na jaar. De verplaatsing van het VKW Limburg Bedrijvendorp naar de centraal gelegen Grote Markt, pal naast het parcours, miste z’n effect niet en zorgde – samen met het schitterende weer – voor de verhoopte extra beleving.”

podium snelste kleintjesHoewel meedoen belangrijker was dan winnen, werden er toch ook twee winnaars gehuldigd. In de categorie +50 werknemers kroonde Alro uit Dilsen-Stokkem zich tot Snelste Bedrijf van Limburg. Dezelfde eer was weggelegd voor MSH Hospidex in de categorie -50 werknemers. Tenzij het BAS of ander arbitrage-orgaan er later nog anders over beslist, eindigden Nitto en UHasselt op plaats 2 en 3 na Alro en waren de ereplaatsen bij de kleintjes voor Esthedental Plus en Omnius Advocaten.