Na Sint-Truiden, Overpelt, Beringen, Zonhoven, Maaseik en Genk, heeft Albert Heijn de knoop doorgehakt om een vestiging in Hasselt te openen. In de lente mogen de inwoners uit de Stad van de Smaak hun vla, rookworst en Heineken gaan hamsteren.

Albert Heijn werkt met franchisenemers. Zo ook de familie de Vries, die momenteel al de winkels in Zonhoven en Genk uitbaat en dus in de lente voor een nieuwe vestiging in Hasselt gaat. Die wordt momenteel gebouwd langs de grote ring, tussen Metro en BMW van Osch. De exploitanten zoeken nu al 50 nieuwe medewerkers om de zaak te gaan runnen. Het gaat om vol- en deeltijdse teamleiders (afdelingsverantwoordelijken), winkelbedienden en jobstudenten.

“We zijn een familie van ondernemers, die resoluut voor Albert Heijn kiest”, zegt Kenny de Vries. “We ervaren dagelijks dat de winkelformule aanslaat en dat de Vlaming Albert Heijn in het hart sluit. We zijn ontzettend blij dat we in Hasselt een mooie nieuwe winkel volgens het laatste concept kunnen openen.”