De groep Van Havermaet Groenweghe (VHG) integreert vanaf 1 september het advocatenkantoor Leagle uit Hechtel-Eksel. Stichtend vennoot Bénédicte Haven zal binnen Van Havermaet Groenweghe de nieuwe divisieleider Legal worden, een team van 13 medewerkers met specialisatie in juridische thema’s.

benedicte havenBénédicte Haven, in 2013 nog verkozen tot meest beloftevolle vrouwelijke starter van Limburg, zorgde in het verleden voor de juridische uitbouw van de internationale IMEC-groep. Verder loodste ze talrijke incubatiedossiers voor spin-offs doorheen een succesvolle opstart, bedrijfsorganisatie en verkoop. De microbe voor het ondernemerschap deed haar in 2011 besluiten om deze juridische kennis verder uit te bouwen via de oprichting en groei van het advocatenkantoor Leagle. Tussendoor heeft ze ook het Vlaams Acceleratie Platform opgericht, een organisatie die focust op de multidisciplinaire begeleiding van startups. Het geloof in deze multidisciplinaire samenwerking, brengt haar, samen met haar team, nu bij Van Havermaet Groenweghe (VHG).

VHG telt nu meer dan 175 medewerkers, verspreid over 5 kantoren. De adviseurs staan ondernemingen (en vermogende particulieren) bij met fiscale, juridische, hr- en andere oplossingen.