Adsolut, het Diepenbeekse softwarebedrijf van Marc Mommen, is tijdens een event in het ING hoofdkantoor in Brussel 23ste geworden in de Deloitte Fast50-competitie. Op Limburgse schaal waren zij de eerste van de 3 genomineerden, net voor Zappware (Hasselt) en KPD Services (Halen).

Marc Mommen van AdsolutDe nominatie was de tweede op rij. Vorig jaar eindigde Adsolut op de 50ste plaats. De Fast50-prijs gaat naar het snelst groeiende technologiebedrijf van het land. Hierbij baseert de jury zich op het groeipercentage van de omzet gedurende de voorbije vijf jaar.

Marc Mommen, die 11 jaar geleden zijn toenmalig bedrijf Briljant verkocht aan Kluwer Software, startte in 2007 met een nieuw project. Zijn ambitie was om al zijn ervaring te consolideren in de ontwikkeling van een vernieuwende software die zich zou onderscheiden door volledigheid en gebruiksgemak. De toepassingen die Adsolut vandaag maakt, zijn bestemd voor kantoorbeheer, boekhouding en KMO-beheer. Vooral accountantskantoren werken ermee.

“We waren vorig jaar al genomineerd,” aldus Marc Mommen. “Deze tweede keer is evenzeer een aangename verrassing en een grote erkenning voor onze mensen. We zijn hier met z’n allen fier op. We willen gewoon de beste zijn en samen met onze klanten klaar zijn voor de toekomst.”

Adsolut is recent verhuisd naar een grotere locatie in Diepenbeek en telt momenteel 20 medewerkers.