De Belgische fabrikant van vliegtuigonderdelen Asco heeft voor de levering van schoonmaakmachines en reinigingsproducten het contract verlengd met AC uit Genk. “Een belangrijke opdracht voor ons,” zegt zaakvoerder Luc Vandeweyer, “aangezien het gaat om een overeenkomst van 5 jaar voor een bedrijfsoppervlakte van minstens 30.000 m2. Het doet plezier als het vertrouwen wordt bevestigd.”

AC heeft recent ook in Limburg 2 grote contracten binnengehaald, beiden voor 3 jaar. “Het eerste is voor KRC Genk, waar we alle dispensers gaan vervangen en ‘groene’ schoonmaakproducten gaan introduceren,” aldus nog Vandeweyer, overigens een notoir supporter van de club. “We willen hun ecologische voetafdruk zodanig verkleinen, dat de ze even groen zijn als hun grasmat.”

Tot slot haalde AC ook de opdracht binnen om alle gemeentelijke gebouwen van Stad Maaseik uit te rusten met nieuwe dispensers voor zeep, papier, enzovoort. “We leveren ook de reinigingsproducten, waar we een virtueel stockbeheer op toepassen. Vanuit onze software kunnen we traceren welke diensten producten nodig hebben en vullen we de voorraad opnieuw aan.”