9 responses to “ABVV dreigt receptie Voka te verstoren”

 1. Wat denken ze wel bij het ABVV, een regelrechte schande, wat heeft nu het één met het ander te maken. Ik denk dat Johann gelijk heeft, gewoon gratis publiciteit voor de sociale verkiezingen. Het ABVV staat ook niet boven de wet en verliest nog maar weer eens een stuk geloofwaardigheid, voor zover dat ze dit nog hadden.

 2. Wie gelooft het ABVV nog?

 3. Laat u niet doen johann !! uw overbuur

 4. Als dit publiciteit is , dan toch wel negatieve .Wie kan zulke acties van een Vakbond nog goedkeuren .Ik denk zelfs de militanten niet .

 5. Vakbonden maken er in belgie een rotzooi van , zij zouden voor de arbeiders zijn maar helpen alles om zeep , de hoge loonlasten voor werkgevers is enkel te danken aan hun .
  Zij konden beter de ziekenkas en dop afschaffen en meer respect tonen voor werkgevers die er alles aan doen om de economie draaiende te houden.

 6. Wat een geweldige gratis reclame voor Voka.

  Maar de ziekenkas afschaffen???
  Of toch maar niet als je zelf getroffen wordt door een ernstige ziekte!!

 7. Eigenlijk moeten we die van de ABVV eens opwachten en een pak rammel geven. Ik denk dat dit de enigste manier is die ze begrijpen.

 8. Rudy

  Wel dit betoond welke inhoud het ABVV heeft.
  Een buitenlandse investeerder informeerde zich in België en kreeg de bevestiging dat we goede werkkrachten hebben en verheugde zich, hij vroeg naar de lonen en vakbonden.
  Nadat men hem van antwoord diende en sprak van het ABVV keerde hij zich om en weende bitter, pakte zijn biezen ,stapte net over de grens en trok met onze Belgische werknemers naar Nederland.

 9. Weer een bewijs dat het het ABVV enkel te doen is om hun eigen postjes. Gaan betogen omdat twee man geen bevoorrecht postje zouden krijgen als beschermde.
  De schade die deze eventuele verstoring zal berokkenen aan uitgerekend al de mensen die aanwezig zijn op Voka, en die de welvaart creëren, zal veel meer dan 2 postjes zijn.
  Als iedere werkgever gemiddeld 1 persoon minder aanneemt omdat ze dat gezeik moe zijn, is dit echt een pluim aan het ABVV om de welvaart gegarandeerd naar beneden te halen. Denk je nu echt dat iemand bij Voka nu gaat zeggen: oh we gaan nu zeker wat initiatieven nemen om te ondernemen.