Het accountantskantoor A&B Partners (bij de grote bedrijven) en het digitale marketingbureau Netmedia Europe (bij de kleintjes), zijn de winnaars van de wedstrijd Fitste Bedrijf van Limburg. Hun personeelsleden wisten na 12 weken sportbeoefening de beste resultaten te boeken op weg naar een gezonde levensstijl. De prijs voor Fitste CEO van Limburg gaat naar Mark Lens (ook Netmedia Europe), die in een jaar tijd mooie vorderingen maakte in de verbetering van zijn conditie. Tot slot werd Wim Rijken (Eurosys Business) bekroond tot ‘snelste loper’ van het concours.

“Deze wedstrijd draait natuurlijk om veel meer dan de eindoverwinning”, zegt Wouter Goris van Ready2Improve, de initiatiefnemer van Het Fitste Bedrijf (op de foto bovenaan met Mark Lens). “Steeds vaker vallen medewerkers uit met een burn-out of andere gevolgen van een onevenwicht tussen werk en privé. Met deze bedrijvencompetitie spelen we in op dat probleem. De wedstrijd helpt werkgevers en werknemers gezonder te leven, zodat ze fysiek en mentaal beter presteren. Het is een belangrijke prikkel die hopelijk verder leeft nadat de prijzen uitgedeeld zijn.”

Volgend jaar komt er een nieuwe editie. Bovendien wordt het concept uitgebreid met een competitie Het Meest Rookvrije Bedrijf van Limburg.