C-mine Crib, de incubator voor creatieve start-ups en ambitieuze scale-ups, gaat in zee met QPS Accountants uit Genk en Hasselt. De 40 bedrijven die er momenteel gevestigd zijn, alsook de 40 die er weldra onderdak gaan vinden, zullen (aan voordeeltarief) adviezen van QPS kunnen inwinnen over de financiële, fiscale en boekhoudkundige aspecten van het ondernemerschap.

Voor Kurt Koenen, vennoot bij QPS Accountants past deze samenwerking in de algemene strategie. “Nabijheid is voor ons van groot belang. Vanuit ons kantoor in Genk is de afstand tussen onze experts en de bedrijven in C-mine Crib al klein, maar dankzij onze nauwe samenwerking en aanwezigheid op C-mine zal dit nog intenser worden.”

“Als incubator is het voor C-mine Crib van essentieel belang om aan starters een full service te kunnen aanbieden,” aldus een tevreden Jasper Olaerts, manager van C-mine Crib. “Dankzij ons partnership met QPS krijgen de bedrijven op een laagdrempelige manier toegang tot financiële experts. Zo zal een financiële, fiscale of boekhoudkundige vraag vanaf nu geen rem meer zijn op de ontwikkeling van de bedrijven in C-mine Crib.”