Corda INCubator, de verdieping van de Corda Campus waar starters in de ICT-sector en digitale media een eigen biotoop vinden, is een half jaar na de opstart al aan uitbreiding toe. De bestaande ruimte zal uitgebreid worden met een extra vloer van 650 m² kantoor- en vergaderruimte.

corda_incubatorCorda INCubator, een initiatief van LRM en stad Hasselt, opende nog maar begin april van dit jaar officieel de deuren. Intussen nemen 54 start-ups er nu al 108 van 114 beschikbare seats in. Indien zij de fase van de open ruimte ontgroeid zijn, kunnen ze verhuizen naar de nieuwe oppervlakte, die bestaat uit aparte kantoren voor 6 tot 10 mensen.

Patrick Kestens, directeur Corda INcubator: “Deze uitbreiding creëert een omgeving die mensen met de juiste mindset samenbrengt. Hier kunnen jonge bedrijven in de best mogelijke omstandigheden innoveren, vooruitgaan, groeien en werken aan het succes van hun innovatieve onderneming.”

Begin december starten de werken aan de bijkomende verdieping. Begin februari moeten de eerste bedrijven er al hun intrek nemen.