5 miljoen voor nieuw bedrijvencentrum in Lummen

Klaverblad BedrijvencentrumLummen is nieuw bedrijvenkantoor rijker. Vlakbij het Klaverblad heeft projectontwikkelaar LVO een state-of-the-art gebouw voor kantoren en showroom neergezet.

“De visibiliteit is uitstekend,” zegt Cyriel Ceyssens van Limburgse Vastgoed Ontwikkelingen (LVO). “Dagelijks passeren hier langs de autostrade immers 40.000 wagens. Die zien allemaal dit gebouw met 4.000 m² aan kantoorruimte, 1.500 m² aan showroom en ruime parking liggen. Het bedrijvenkantoor is ook zeer bereikbaar, hier aan het Klaverblad in Lummen.” Met Dirafrost en Beckhoff heeft het Bedrijvencentrum Klaverblad al twee huurders in huis. “Ook voor hen hebben wij de inrichting van hun kantoren naar hun wensen uitgevoerd. Zij zijn er alvast heel tevreden over,” zegt Ceyssens.

Met de lancering van het Bedrijvencentrum Klaverblad, komt Ceyssens voor het eerst naar buiten onder de naam Limburgse Vastgoed Ontwikkelingen, of kortweg LVO. “We zijn ooit begonnen als Truck Service, maar ondertussen hebben we al 25 jaar ervaring in projectontwikkeling in Hasselt en omgeving. De vlag dekte duidelijk de lading niet meer,” besluit de ondernemer.