BD myShopi, het bedrijf dat wekelijks miljoenen reclamefolders verdeelt, is verhuisd van Bree en Hasselt naar Genk. De distributeur heeft gekozen voor een logistieke hal van 2.700 m2 die eigendom is van de Group Machiels. Het gaat om een duurzame locatie met energiezuinige LED-verlichting, verwarming en airco op warmtepompen, een windturbine en zonnepanelen.

BD reclamefoldersMet de verhuis van haar units naar de nieuwe locatie in Genk zet BD myShopi een nieuwe stap op vlak van logistieke optimalisatie. Vanuit worden nu wekelijks zo’n 4,4 reclamefolders over heel Limburg verspreid. Bijna 300 zelfstandige bezorgers krijgen de pakketten aangeleverd om ze vervolgens bij de particulieren in de brievenbussen te droppen.

BD myShopi is een logistieke reus met meer dan 50 jaar ervaring in regionale en nationale folderbedeling. De opening van het centrum aan de Oosterring in Genk is vooral handig door de vlotte bereikbaarheid naar de autosnelwegen. De nieuwe unit biedt werk aan 10 arbeiders en 10 bedienden.