In de Grenslandhallen zal in oktober het grootste indoor trampolinepark van de Benelux openen. Daarvoor sloot de firma Jumpsquare een huurovereenkomst af met NV Antwerps Sportpaleis, de eigenaar van de Grenslandhallen. Die investeert 1 miljoen euro in ‘De Studio’ voor de ombouw tot trampolinepark. “Hiermee maken we de grootste vrijetijdscluster van Limburg”, aldus Tom Vandeput, voorzitter van de Grenslandhallen.

Christophe Tassenon en Caroline Mertens zijn de toekomstige uitbaters van Jumpsquare Hasselt: “We gaan de bezoekers een unieke cocktail bieden van fun, sport en stunts op een oppervlakte van 3.000 m2. Daar zorgen onze verschillende springzones voor.” Er komen ook horecafaciliteiten in het park. “Met dit aanbod willen we inspelen op de doelgroep van de 10- tot 25-jarigen”, vervolgen Christophe en Caroline. “Voor kleinere kinderen voorzien we de Mini Jump, waarbij ze op zaterdag- en zondagochtend onder begeleiding van mama of papa van ons aanbod kunnen proeven. Op zaterdagavonden is er een DJ en lasershow voor 15- tot 18-jarigen”, besluiten de nieuwe zaakvoerders.

“Met deze attractie erbij versterken we de positie als grootste vrijetijdsgebied van de provincie”, aldus Tom Vandeput. “Niet alleen op onze site zelf, maar ook rondom, met bijvoorbeeld Kinepolis Hasselt, zwembad Kapermolen, Japanse Tuin, BLOSO-schaatsbaan en de golfclub.”

De site van de Grenslandhallen mocht vorig jaar 836.798 bezoekers verwelkomen, inclusief zo’n 300.000 van Plopsa Indoor.