De Roermondse ondernemer Peter Stox zoekt een goed bereikbare locatie met een grote loods en kantoorruimten. De zichtlocatie moet een autosportcentrum gaan worden mét commerciële ruimtes voor sponsoren die nog niet in Limburg zijn gevestigd en hier wel zaken willen gaan doen. Hij denkt aan het gebied van Roermond tot Maastricht.

Die nieuwe lokatie moet het hart worden van zijn autosportbedrijf PS Autosport ( http://www.psautosport.nl/ ). Vier jaar geleden startte hij die onderneming vanuit zijn hobby autorijden (naast overigens andere zoals fietsen). Het nieuws van het autosportcentrum staat in een interview met Stox in het RSMagazine van onder meer het Limburgs accountantsbedrijf Wehrens, Mennen De Vries . 

VAN 50.000 EURO NAAR 1 MILJOEN

Stox zegt daarin onder meer dat hij in 2007 startte met ‘twee auto’s en een budget van 50.000 euro. Na enkele jaren zitten we nu op een budget van één miljoen euro en rijden we met zeven auto’s waaronder een Porsche GT3, een BMW M3 en een Mercedes SLS’. Het autosportbedrijf organiseert jaarlijks zeven evenementen waar volgens Stox 2000 met name ondernemers komen. Het zijn netwerkbijeenkomsten. 

Bron: wijlimburg.nl. Overgenomen met toestemming.