Mathieu Gijbels

“WIJ NEMEN UW BOUWZORGEN OVER!”

Al jaren is dit credo de drijfveer van ons bedrijf en onze mensen. We willen de bouwdromen van onze klanten realiseren en hen tijdens het bouwproces ontzorgen. Zodat onze klanten zich tijdens de bouw op hun eigen bedrijf kunnen blijven focussen.

Klantentevredenheid staat dan ook centraal in onze manier van werken. Wij zijn slechts tevreden als onze klanten een goed gevoel overhouden aan hun project.  Daarom pakken we ook na de oplevering de kleine restpuntjes nog aan op de werf. Zodat een opening van een gebouw een echt feest wordt. Wil u uzelf overtuigen? Surf even naar www.gijbels.be en klik op ‘klanten”. Jammer genoeg hebben we niet van alle klanten een filmpje, maar als u klikt op “referenties” kan u zelf contact nemen en vragen naar hun ervaringen met ons.

TOTAALPAKKET

We willen terugkomen bij onze klanten. Daarom bieden wij een antwoord op al uw bouwbehoeften. Nieuwbouw, renovatie of bouwkundige service en onderhoud, u kan voor alles bij ons terecht.

Nieuwbouw
Als turn key aannemer denken wij graag mee met onze klanten vanaf het ontwerp tot de uitvoering. Wij zijn een geïntegreerd bedrijf met een eigen studiedienst en eigen productie- en staalatelier. Ook voor de uitvoering werken wij met eigen montage- en afwerkingsploegen. Dankzij onze knowhow kunnen wij efficiënter en sneller inspelen op de wensen en noden van onze klanten.

Renovatie
Een strategische ligging doet bedrijven steeds vaker kiezen voor een renovatie. Laat uw bedrijf verder groeien door een slimme renovatie, of geef uw voorgevel weer een eigentijds look. Onze mensen  hebben meer dan 12 jaar ervaring in renovatie. Zij begeleiden u door de administratieve en wettelijke bepalingen, en zorgen er met hun ervaring voor dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt tijdens de werken.

Service & onderhoud
Met onze service & onderhoud afdeling houden we uw gebouw in topconditie, zodat het een aangename werkomgeving en mooi visitekaartje blijft. Slechts één telefoontje volstaat voor al uw herstellings- of aanpassingswerken. Ook voor snelle interventies staan onze ploegen 7 dagen op 7, en 24 op 24uur ter beschikking.

Vraagt u zich ook af of wij de ideale aannemer voor u zijn? Doe de “Gijbels test” op www.gijbels.be en ontdek of wij bij u passen.

 

VOORDENKERS

De hoofdrol in ons verhaal is weggelegd voor onze mensen. Mensen met de juiste kennis en een passie voor bouwen. Mensen die altijd een stap verder denken en de lat steeds hoger leggen. Daarom beschrijven we hen met de naam ‘voordenkers’. Nadenken is goed, meedenken is prima, maar vóórdenken laat u echt genieten van de kennis en ervaring die wij reeds 43 jaar opbouwden.


Contacteer ons
Telefoonnummer: +32 89 819 100
Email: info@gijbels.be
www.gijbels.be
Contactformulier

Je vindt ons ook op: