Lokatie in de kijker

In KAAI.16 krijgen uw presentaties, vergaderingen, workshops, e.d. opnieuw schwung. Het trefwoord ‘creatief’ is er alomtegenwoordig! Een voormalig pakhuis aan het kanaal van Hasselt is nu een hip bedrijvencentrum, op een boogscheut van de universiteitscampus en het centrum. De medebewoners zijn actief in reclame, communicatie, media events e.d.

In KAAI.16 vindt u 4 polyvalente zalen voor selecte groepjes of 250 gasten op recepties. Het oude pakhuis herbergt nu prachtig verlichte eigentijdse ruimten, zoals de Subzero Room en de Silo Room voor 25 en 50 stoelen. De Conference room is geschikt voor max. 150 gasten en The Box vormt een ‘kubistisch’ decor voor 50 à 150 p. aan tafels: polyvalent en met wel 7 m plafondhoogte! In inspirerende ruimten in een eigentijdse semi-industriële stijl laait het creatieve vuur hoog op. Secretariaatsondersteuning mogelijk, WIFI is gratis. Geen sluiting, voldoende gratis parking.

Qua culinaire invulling rekent KAAI.16 op Dineamic, met Annelies en Giovani gedreven aan het roer. U vindt in huis ook FoodBuilding: Chef Giovani Oosters schept er de ideale educatieve formule voor teambuilding: zelf kokkerellen aan wel vijf superdeluxe kookeilanden en dan gezellig gastro-genieten voor 10 à 80 tafelaars – de schort evt. voorzien van uw bedrijfslogo.

Meer informatie en contact hier.

Powered by: Semindex