Het Betere Werk

Het boek “Het betere werk” brengt dag na dag een overzicht van het nieuws uit het Limburgse bedrijfsleven over 2010. Kleine en grote verhalen, goed en minder goed nieuws, de investeringen en de overnames. Zodat iedereen kan zien wat er in Limburg gaande is.

Bij het doorbladeren alleen al, het lezen van de titels, is de dynamiek van onze provincie overduidelijk. Economie is mensenwerk: kijk naar de foto’s, haast altijd gaat het om mensen, individuen die initiatieven nemen, hun stempel op onze economie drukken.

Het Betere Werk werd samengesteld door Dominiek Claes, Guido Cloostermans, Guy Thuwis, Jos Sterk en Kurt Meers op basis van redactionele bijdragen in Het Belang van Limburg en op madeinlimburg.be

Als bedrijfsleider van een middelgroot of groot Limburgs bedrijf heeft u Het Betere Werk al met de post ontvangen.

Niet ontvangen, maar toch geïnteresseerd? Stuur dan uw naam, samen met het adres en btw nummer van uw bedrijf aan info@madeinlimburg.be. Mits uw inschrijving voldoet aan onze selectiecriteria ontvangt u volgend jaar rond deze tijd dan ook gratis de editie 2011.

En tot dan vindt u natuurlijk elke dag de economische actualiteit in Het Belang van Limburg, op hbvl.be en op madeinlimburg.be