Made in Limburg-dag 2011

Made In Limburg Dag

Editie 2012: Schijf u nu in!

Ook interesse om deel te nemen aan de Made in Limburg-dag? Dat kan op 18 maart 2012. Deelnemen doet u al vanaf €750. Hiervoor geniet u een professionele ondersteuning, geïntegreerde communicatiecampagne, logistieke ondersteuning en zoveel meer.

Voor meer info en voorwaarden neemt u contact op via het nummer 011/87 84 85 of stuurt u een e-mail naar: meerinformatie@madeinlimburg.be

Editie 2011

Zondag 20 maart 2011 vond de allereerste Made in Limburg-dag plaats. Deze dag is een initiatief van de website Made in Limburg in samenwerking met Het Belang van Limburg. Op dit evenement werd de kans gegeven aan Limburgse ondernemers om hun bedrijf open te stellen aan het brede publiek en zo iedereen een unieke blik te gunnen achter de schermen.

“Wij kunnen terugblikken op een geslaagde dag!”

Deze eerste editie was meteen een schot in de roos. 51 Limburgse bedrijven uit diverse sectoren en van verschillende groottes grepen deze kans. Zelf hebben de deelnemende bedrijven deze dag zeer positief ervaren.

Vandaar dat we ook talloze spontane reacties mochten ontvangen. Hieronder enkele voorbeelden.

“Wij kunnen terugblikken op een geslaagde dag! We mochten vele bezoekers ontvangen die we dank zij Concentra hebben kunnen overtuigen van ons vakmanschap, de mensen waren vooral verwonderd over de grootte van het atelier en de kwaliteit van het lakwerk! Ook bedankt aan onze werknemers die deze dag tot een succes hebben gemaakt! Voor herhaling vatbaar zou ik zeggen.”

“Ik wil jullie nog even uitdrukkelijk bedanken voor de prima organisatie en voorbereiding van de eerste Made in Limburg-dag.  Het was zonder twijfel een mooi succes voor een eerste organisatie. Jullie hebben zeer goed werk gedaan en ik ben zeer blij dat ik heb deelgenomen. De voorbereiding en zeker de communicatie naar de bezoekers was optimaal. Knap gedaan en zeker voor herhaling vatbaar.”

“Wij danken de organisatie voor de prachtig georganiseerde Made In Limburg-dag. Het was een prachtige ervaring en de publicitaire ondersteuning was echt ‘af’ !!! Chapeau !!! nu op naar de 2e editie. Heel veel dank voor alles.”

Op deze eerste en succesvolle editie bezochten naar schatting maar liefst 44.000 bezoekers één of meerdere deelnemende bedrijven. Jong, oud, alleen, met de kids, … allen hebben zij een leuke en leerrijke ervaring gehad. Getuige hiervan deze mooie plaatjes.

Een volledig overzicht van de deelnemers 2011 kan je hier terugvinden.