Op vrijdag 28 april verzamelt JCI Genk meer dan 40 teams van startups en groeiende kmo’s op C-mine in Genk voor de eerste editie van JCI IncuBattle, powered by Deloitte.

Dat is een unieke teambuildingformule voor bedrijven die actief zijn op en rond Belgische of Nederlandse incubatoren. Het is geen traditionele teambuilding met sportieve activiteiten. Op het evenement zullen de deelnemers gedurende de hele namiddag worden geconfronteerd met Virtual Reality proeven. Afsluitend vindt het LSU Coach Café XL plaats: een grootschalige netwerkreceptie met optreden van Buscemi. Daar worden ook de awards van Incubator of the Year, en Startup of the Year, uitgereikt.

JCI Genk wil zo deze bedrijven samenbrengen voor een fun-event met economische impact, en dit over de grenzen van incubatoren en landen heen.
Zo vullen ze organisaties als Limburg Start Up, IMEC, Start It @ KBC (België) en Brightlands (Nederland) aan. Deze trachten starters en groeiers immers te verbinden, versterken en versnellen op zakelijk gebied.

Met gekoppelde krachten kunnen starters en groeibedrijven zo hun omringende netwerk uitbreiden. Dit vormt een enorme troef in het internationale eco-systeem.
SCHRIJF JE SNEL IN!
De plaatsen zijn beperkt.