Limburg telde eind augustus 30.579 werklozen. Dat zijn er liefst 11,1 % minder dan in dezelfde periode vorig jaar. Daarmee daalt de Vlaamse werkloosheid het hardst in Limburg. “Toch staan er nog altijd ruim 10.000 vacatures open. VDAB en Provincie Limburg doen er alles aan om dat cijfer verder te doen dalen”, zegt gedeputeerde voor werk Eric Gerets. De jobbeurs ‘Limburg Werkt’ op 5 oktober in de Limburghal in Genk vormt hierbij een uitgelezen kans!

“Op ‘Limburg Werkt’ staan de werkgevers oog in oog met de beste kandidaten. Wij willen hier iedereen die op zoek is naar een job verzamelen: zowel werkzoekenden als iedereen die een carrièreswitch wil maken of zich wil omscholen”, beschrijft Luc Smeets, communicatieverantwoordelijke VDAB. “Wij mikken op meer dan 3.000 bezoekers die we face-to-face proberen te matchen met hun toekomstige werkgever. De jobbeurs vormt dan ook voor de bedrijven in hun zoektocht naar Limburgs talent een opportuniteit om zich op een persoonlijke manier aan jobzoekers te presenteren”. De VDAB zal in de komende weken 27.000 werkzoekenden informeren over dit initiatief.

Werkgevers schrijf je nu in!

Al meer dan veertig werkgevers en uitzendkantoren zijn van de partij in de Limburghal. Maar er is ook nog plaats voor jouw bedrijf. Schrijf je vandaag nog in en match met Limburgs talent op zoek naar een boeiende baan. Succes!

Info : limburgwerkt@vdab.be
Op donderdag 5 oktober van 14.00 uur tot 19.00 uur.
Limburghal Genk
Jaarbeurslaan 6
3600 Genk