Wie vandaag wil opvallen, moet uit zijn pijp komen. Steeds vaker doen ondernemers beroep op LED-schermen. Een fikse investering? Dat hoeft niet. Tegenwoordig huurt u een kwalitatief LED-scherm aan een betaalbare prijs. Dat kunt u bij SafeSign. De digital signage-afdeling van The Safe Group ontwierp een LED-trailer op maat van ondernemers. We zetten de voordelen van deze LED-trailer op een rij.

Voordeel 1: Onmiddellijk resultaat
Schermen zijn enorme aandachtstrekkers. De cijfers bewijzen het: schermen worden vier (!) keer meer bekeken dan traditionele reclameborden. 83% onthoudt dan ook nog eens uw boodschap. Dat is meer dan 4 op 5 personen (bron: Digital Signage Today).

Voordeel 2: Snel & voordelig inspelen op elke gelegenheid
Uw promoties in de kijker zetten? Uw evenement boosten? Voetbal op groot scherm? Onder andere Thor Genk, Corda Campus, Garage Timmermans en scoutsfuif Mystery Party zijn al overtuigd. Door de LED-trailer te huren houdt u de investering klein en de return groot.

Voordeel 3: Gebruiksvriendelijk
SafeSign plaatst voor u de LED-trailer waar u wenst. Bovendien hoeft u geen computerexpert te zijn om het scherm te bedienen. SafeSign ontwikkelde daarvoor haar eigen gebruiksvriendelijke software. Binnen enkele seconden heeft u de inhoud aangepast, waar u zich ook bevindt. 

En natuurlijk: 100% made in Limburg
Zowel de LED-trailer als de SafeSign Software is ontwikkeld door The Safe Group. “Door de keten van producent naar gebruiker kort te houden, kunnen we enorm snel inspelen op vragen van de klant,” luidt het.
Meer informatie vindt u op www.fermscherm.be